Pastagerechten
Gevulde mezzelune met truffelsaus met parmezaanse kaas in rozesaus
Wijnen (hele fles)
Sommelier: Een wijn bestaande uit Nero d'Avola, Syrah, Cabernet en sauvinon druiven. Een wijn met een intense en complexe geur door rijpe rode vruchten zoals aalbessen en pruimen, perfect verenigd met aromatische kruiden en cacao. Zijn smaak is warm van structuur, zijdezacht en aangenaam
Pastagerechten
Pasta met uien, spek, snijbonen, doperwten, mozzarella en Parmezaanse kaas uit de oven.
Wijnen (hele fles)
Geheel bestaande uit de Pinot Grigio druif. Geraffineerd bouguet met hints van exotische fruit en geroosterde amandelen. Een intense en volle smaak, die word gekenmerkt door zijn aangename en elegante karakter
Pizza's
Dun gesneden met tomatensaus, ossenhaas, rucola, tomaat en grana padano (italiaanse kaas)
Pizza's
Tomaat, mozzarella, shoarmavlees, uien, paprika, knoflooksaus en sambal
Pizza's
Tomaat, mozzarella, uien stukjes kipfilet, Spaanse peper en een bakje knoflooksaus
Vleesgerechten
Gegrilde kipfilet, keuze uit champignon-, of gorgonzolasaus
Voorgerechten
Sardines uit de oven met verse tomaten, knoflook, citroen en witte wijn