Wijnen (hele fles)
Sommelier: Een wijn bestaande uit Corvina, Molinara en Rondiinella druiven. Een wijn met een fruitige geur met hints van kersen, zwarte kersen, bessen en chocolade
Wijnen (hele fles)
Sommelier: Geheel bestaande uit de Barbera druif. Deze wijn heeft intense aroma's door een bouquet van rijpe rode vruchten, bramen en pruimen. Een ween met een zeer volle smaak en delicate tannines. Wijn & spijs: Heerlijk bij vleesgerechten, kaas, vleeswaren en gerechten geserveerd met sauzen
Wijnen (hele fles)
Sommelier: Geheel bestaande uit de Nebbiolo druif. een aristocratische wijn met een intens aroma van gedroogd fruit en goede hout nuances. De afdronk is lang en complex
Visgerechten
Gefrituurde inktvisringen met kappertjes in knoflook, witte wijn en tomatensaus
Pizza's
Dubbelgevouwen pizza met tomaat, mozzarella, salami, ham, paprika, champignons en een bakje gehaktsaus
Pizza's
Dubbelgevouwen pizza met tomaat, mozzarella, shoarmavlees, uien, paprika, knoflooksaus en sambal
Pastagerechten
Canneloni gevuld met Ricotta kaas en spinazie uit de oven
Wijnen (hele fles)
Sommelier: een wijn bestaande uit Cannonau ruif. Een wijn met een sterke persoonlijkheid en de perfecte balans. De smaak is vol door hints van kersen en pruimen, aangevuld met typisch en pittige nuances.
Voorgerechten
Dungesneden ossenhaas met kappertjes, Parmezaanse kaas en rucola
NIEUW!
Tonijncarpaccio met kappertjes, paprika, olijven, italiaanse kruiden met rucola
Desserts
Siciliaans ijs bestaande uit 3 smaken, gekonfijte vruchten en slagroom
Wijnen (hele fles)
Geheel bestaande uit de Chardonnay druif. Een intense, fruitige en boemige geur met aroma's van appels, rijke tropische vruchten en jasmijn. Levendig vol en goed uitgebalanceerde wijn
Wijnen (hele fles)
Sommelier: Geheel bestaande uit de Sangiovese druif. Deze wijn word gekenmerkt door zijn intense en persistente geur met hints van kersen, frambozen en viooltjes. Zijn smaak is droog, met een volle body, soepel en evenwichtig. Wijn en spijs: Heerlijk bij voorgerechten, hoofdgerechten, rood vlees en belegen kazen
Vleesgerechten
Kalfsvlees met kaas, aubergines en tomatensaus uit de oven